И четиримата преки извършители на терористичната атака са задържани, обяви

...
 И четиримата преки извършители на терористичната атака са задържани, обяви
Коментари Харесай

140 загинали след атентата в „Крокус сити хол“, убийците се опитали да избягат в Украйна

 И четиримата директни причинители на терористичната офанзива са арестувани, разгласи президентът на Русия Владимир Путин

140 са към този момент жертвите от кървавия атентат в „ Крокус сити хол “ в Москва, заяви в 19 часа съветската организация ТАСС.

Всичките арестувани в Брянска област терористи са задгранични жители, осведомиха от съветското Министерство на вътрешни работи, а президентът Владимир Путин разгласи, че и четиримата директни причинители на терористичната офанзива са арестувани. Те се пробвали са да избягат към Украйна.

„ От украинска страна по предварителни данни им е квалифициран маршрут за прекосяване на границата. Руската федерация ще разпознава и накаже всеки, който е подготвил терористична офанзива. Специални служби работят за откриването на съучастниците на терористи. Разследващите ще създадат всичко, с цел да откри всички детайлности “, твърди Путин. 

Той посочи, че службите работят за разстройване на нови закононарушения, като това в „ Крокус сити хол “.

„ Терористите ги чака единствено отмъщение. Те нямат бъдеще “, съобщи съветският президент. 

„ Русия постоянно е ставала още по-силна след най-трудните тествания. Така ще бъде и в този момент “, разяснява той.

Путин сподели още в обръщението си към съветския народ, че 24 март е разгласен за ден на народен печал и съпостави уредниците на терористичната офанзива с нацистите, които в миналото също, са подготвили сходни всеобщи изтезания за заплашване на хората. 

Междувременно представителят на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова разяснява пред ТАСС, че Киев реализира систематична терористична активност против съветските жители през последните години. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР